Το e-Charity.gr magazine, Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας, Καλής Ενέργειας, Εθελοντισμού και Αθλητισμού για τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

   

 

 

Στο e-Charity.gr magazine, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που, για πρώτη χρονιά φέτος, θα είμαστε Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας Καλής Ενέργειας, Εθελοντισμού και Αθλητισμού του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", στη Θεσσαλονίκη. Μία διοργάνωση που γεννήθηκε το 2006 και έχει γίνει πλέον θεσμός, ως ένα µεγάλο και διεθνές αθλητικό γεγονός, αλλά και ως µια διαδρομή στην ιστορία. Φέτος στηρίζουμε επικοινωνιακά κι εμείς αυτήν την προσπάθεια που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία «Live Well» και δίνει σε όλους τη δυνατότητα να τρέξουν ή να περπατήσουν για την επίδοση ή για τη χαρά της συµµετοχής, στοχεύοντας στην προβολή ενός υγιεινού προτύπου διαβίωσης και στη βελτίωση.

 

Από την Πέλλα, γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πρωτεύουσα της Αρχαίας Μακεδονίας, στο άγαλμα του Μεγάλου Στρατηλάτη, δίδεται η εκκίνηση του ιστορικού αγώνα. Ο τερματισμός του στη Θεσσαλονίκη, τη σύγχρονη πρωτεύουσά της και συγκεκριμένα στο Λευκό Πύργο. Η διαδρομή του Μαραθωνίου είναι χαμηλού βαθμού δυσκολίας. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι μικρές υψομετρικές διακυμάνσεις, η διαρκής ανατολική κατεύθυνσή της και οι μεγάλες ευθείες του δρόμου. Παράλληλα, την ίδια ημέρα διεξάγονται και Αγώνες Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ., καθώς και Αγώνας Δρόμου 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον. Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», δεν είναι απλά ένα μεγάλο και διεθνές αθλητικό γεγονός με παράλληλη κοινωνική, περιβαλλοντική και τουριστική σημασία, αλλά μια διαδρομή στην ιστορία, μια διαδρομή γεμάτη Ελλάδα, από τον αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό στο σήμερα. Ένας δρόμος αθλητισμού, μια διαδρομή πολιτισμού.

 

Τη λάμψη της Βούλας Πατουλίδου θα έχει μάλιστα ο φετινός επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αφού η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης απηύθυνε το δικό της κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 5 ΑπριλίουΗ αθλήτρια - σύμβολο του ελληνικού στίβου και ενεργό μέλος της «οικογένειας» του Μαραθωνίου από το ξεκίνημά του, στηρίζει για άλλη μια χρονιά το θεσμό που ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη και προβάλλει σε ολόκληρο τον πλανήτη το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχοντας αθλητικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα. Η Βούλα Πατουλίδου εξήγησε γιατί πρέπει όλοι να δηλώσουν συμμετοχή είτε στο Μαραθώνιο, είτε στους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. και 10.000 μ., λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Διεθνής Μαραθώνιος ‘Μέγας Αλέξανδρος’ συμπληρώνει μια δεκαετία ζωής. Είναι μια προσπάθεια που βελτιώνεται κάθε χρόνο, μεγαλώνει και αποτελεί σημείο αναφοράς για την Κεντρική Μακεδονία. Η Θεσσαλονίκη λεγόταν από παλιά "αθλητομάνα" και είναι ευχής έργο ότι έχει ξεκινήσει και έχει μεγαλώσει εδώ ένας τόσο σπουδαίος Μαραθώνιος, που έχει βγάλει και "παρακλάδια". Ας μην ξεχνάμε τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και το γιορτινό κλίμα που υπάρχει στην πόλη κάθε Οκτώβριο! Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι Ολυμπιονίκης ή πρωταθλητής. Αν δεν υπάρχει αθλητισμός, δεν υπάρχει φυσικά και πρωταθλητισμός. Οπότε, οι Ολυμπιονίκες και οι αθλητές που είναι πιο αναγνωρίσιμοι και κάποιοι άνθρωποι έχουν δακρύσει με τις προσπάθειές τους, επιβάλλεται να δίνουν το ‘παρών’ σε τέτοιες διοργανώσεις».

 

Στον σημαντικό κοινωνικό ρόλο της διοργάνωσης εστίασε η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, η οποία στηρίζει το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς«Θέλω να πω ένα μεγάλο "μπράβο" στον κόσμο που συμμετέχει σε μία τόσο μεγάλη γιορτή, όπως ο Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος". Το σημαντικότερο που μπορούν να κάνουν όσοι θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση, είναι να επηρεάσουν και άλλους ανθρώπους να τρέξουν ή να περπατήσουν στις 5 Απριλίου, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς».

 

Πολύ μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης έχει ο όμιλος ING Greece (σύντομα NN Hellas), ως Μέγας Χορηγός του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ του ομίλου, Καρίνα Περέιρα, αναφέρθηκε με ενθουσιώδη τρόπο στο ξεκίνημα αυτής της νέας συνεργασίας:  «Για πρώτη φορά είμαστε Μέγας Χορηγός στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να αγκαλιάσουμε τη Βόρεια Ελλάδα και ακόμη πιο σημαντικό να είμαστε κοντά στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι το άλφα και το ωμέγα για μία υγιή ζωή. Είναι, λοιπόν, πάρα πολύ καλό να είμαστε κοντά στη νεολαία, αλλά και σε όλες τις γενιές, γιατί στο τρέξιμο και στον Μαραθώνιο βλέπουμε εξαιρετικές επιδόσεις από όλες τις ηλικίες. Για εμάς αυτός είναι ένας όμορφος θεσμός, τον οποίο θέλουμε να αγκαλιάσουμε. Επιθυμούμε να είμαστε στη Θεσσαλονίκη κάθε χρόνο. Έχουμε δει ότι η πόλη αγαπάει πάρα πολύ τον Μαραθώνιο. Γι’ αυτό κι εμείς θεωρούμε ότι είναι το γεγονός της χρονιάς!»

 

Πολύ σημαντική είναι, επίσης, η συνεισφορά της Mercedes-Benz Ελλάς, η οποία αποτελεί Επίσημο Χορηγό του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». Με αφορμή την έναρξη αυτής της ξεχωριστής συνεργασίας, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της εταιρείας, Παναγιώτης Ριτσώνης, υπογράμμισε: «Ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος ‘Μέγας Αλέξανδρος’ είναι πάρα πολύ σημαντική διοργάνωση. Αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό γεγονός, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη τη χώρα. Η Mercedes-Benz Ελλάς στηρίζει έμπρακτα τα αθλητικά ιδεώδη και μέσα σ’ αυτή την προσέγγιση βρήκε μια πολύ καλή ευκαιρία να στηρίξει ένα μεγάλο θεσμό. Ας είναι αυτή η αρχή για κάτι πολύ μεγαλύτερο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διοργάνωση και στους συμμετέχοντες».

 

Ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

 

Περπατάμε και τρέχουμε μετά μουσικής

Η Παιδική - Νεανική Χορωδία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος θα εμφανιστεί την Κυριακή 5 Απριλίου, στην τελετή έναρξης και αφής της φλόγας του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος".

Διευθύνει ο Βαγγέλης Αραμπατζής.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Παραγωγή: Unplugged Studio

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Φέτος, Κοινωνικοί Φορείς της πόλης υποστηρίζουν και υποστηρίζονται τόσο οικονομικά όσο και επικοινωνιακά για τον δικό του σκοπό κι αγώνα ο καθένας. Έτσι, συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά, με ομάδες δρομέων που έχουν ήδη συστήσει, οι Οργανισμοί της Κοινωνίας των Πολιτών της πόλης της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων ονομαστικά είναι οι εξής: 

 

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών / Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών / ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων) / Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος / Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου / «Λάμψη» (Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδος) / «Δεσμός» / «Α21 Campaign» / «Κέντρο Ελπίδας - Hope Spot» / Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ), παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης / Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων «Περπατώ» / «Praksis» (Προγράμματα Ανάπτυξης, Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας) / Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» / Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών «Καταφύγιο Γυναίκας» / Παιδικός Αντιρευματικός Αγώνας / «¶συλο του Παιδιού» / Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη» / «Χαμόγελο του Παιδιού» / «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) / Κέντρο ΑMEΑ «Ο Σωτήρ» / «Ανοιχτή Αγκαλιά» των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής, παράρτημα Θεσσαλονίκης / Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων «ΑΡΣΙΣ» / Κοινωνικό Παντοπωλείο (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) MAZI / Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «¶γιος Στυλιανός» / Ήφαιστος / Πνοή Ελπίδας / Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων / Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» / Πηγή Ζωής / Κέντρο Ειδικής Αγωγής / Δέντρο Ζωής / ¶γγελοι Γης / ¶λμα Ζωής /Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το Κάτι ¶λλο» / Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Β. Ελλάδας Παιδιών Πασχόντων από την Ινώδη Κυστική Νόσο / Μέριμνα Παιδιού / Θετική Φωνή άνθρωποι+HIV / ΧΕΝ Θεσσαλονίκης / Φίλοι της Μέριμνας - Θεσσαλονίκη / Φίλοι Πασχόντων από Νευροϊνωμάτωση «Ζωή με NF» / Σύλλογος για την Κυστική Ίνωση / Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας (ΣΑΚΕΚΕ) / Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.) - παράρτημα Θεσσαλονίκης

 
 
 
 
  e-Charity.gr // ADBOX // ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ & ΒΟΗΘΗΣΤΕ
Eγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 10 Ευρώ

 
Ερώτηση ασφαλείας
4+29  Διάβασε επίσης σ' αυτή την ενότητα
Πολύχρωμο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Οικογενειών του Ουράνιου Τόξου
Μαρία - Αναστασία (Μαριτάζια) Κατσιμίγκου / Συντάκτρια, Make up artist
Santa Run Thessaloniki για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο με την χορηγία του e-Charity.gr
e-Charity.gr  /
Διεθνής Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού 2015 με την Θετική Φωνή και κοινωνικές οργανώσεις
e-Charity.gr  /
Ένα τραγούδι για την Αμυμώνη με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
e-Charity.gr  /
3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
e-Charity.gr  /
Μ.Α.Ζ.Ι. σε μια μοναδική Αγιορείτικη βραδιά με την Xορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
e-Charity.gr  /
Οι πενήντα αποχρώσεις της μόδας υποστηρίζουν την ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ
e-Charity.gr  /
Me to WE ticket - Επίσκεψη στο WE της Θεσσαλονίκης
e-Charity.gr  /
Me to We, powered by e-Charity.gr: Ημερίδα Ευαισθητοποίησης για την Ινομυαλγία και τη Νευροϊνωμάτωση
Χριστίνα Βοσνακίδου / Συντάκτρια, Ψυχολόγος
Τρέξε χωρίς Τερματισμό: ¶θληση και φιλανθρωπία χωρίς τερματισμό για 72 ώρες στη Θεσσαλονίκη!
e-Charity.gr  /
Συνέδριο Εθνικών Προεδρείων στην Θεσσαλονίκη από τους Συλλόγους Erasmus Student Network (ΕSN) με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
e-Charity.gr  /
Το e-Charity.gr, η ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ και το Τhess Checkpoint συμμετέχουν στο Money Show 2015
e-Charity.gr  /
Η Σ.Ο.Ν.Ε. σε μια μοναδική στα χρονικά Φιλανθρωπική Συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι. με την Υποστήριξη του e-Charity.gr
e-Charity.gr  /
A Symphony of Taste: Οινογνωσία για την ΑΕΛΙΑ με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
e-Charity.gr  /
Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι.
e-Charity.gr  /
Κάντε μια Ευχή με ένα κερί για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
e-Charity.gr  /
Catwalk for a Wish με τη Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr portal
e-Charity.gr  /
Συναυλία: Ένα τραγούδι δρόμος, για τους πρόσφυγες της Ειδομένης
e-Charity.gr  /
Fashion for Sports για την Καλλιπάτειρα στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεεσαλονίκης
e-Charity.gr  /
Με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr portal και την διοργάνωση του La petite Canine, Σκέψου με τις αισθήσεις νιώσε με το νου
e-Charity.gr  /
Η Μελίνα Ασλανίδου τραγουδά για το Make A Wish
e-Charity.gr  /
Santarun... San να λέμε... ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Γεώργιος - Αλέξανδρος Τανασκίδης - Λαμπουσνάκης / Αρχισυντάκτης, δημοσιογράφος
Ποντιακή βραδιά για την Αρωγή Θεσσαλονίκης
e-Charity.gr  /
Επίδειξης Μόδας για το Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο DOWN Ελλάδος με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr portal
e-Charity.gr  /
  Διάβασε από τον ίδιο συντάκτη
Santa Run Thessaloniki για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο με την χορηγία του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Μπάμπης Παπαδόπουλος:Μέσα στον πόνο είναι η χαρά, μες στη χαρά είναι ο πόνος
Τεύχος 17
Τεστ αίματος κόβει το κάπνισμα
Τεύχος 17
Το βραβείο δεν το παίρνει πάντα αυτός που το αξίζει.
Τεύχος 17
Μυρίζοντας τα... νύχια, ανιχνεύεται ο καρκίνος.
Τεύχος 17
Μπεεεε, με την Σπείρα-Σπείρα και το Σταμάτη Κραουνάκη στο Κακογιάννη
Τεύχος 17
Διεθνής Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού 2015 με την Θετική Φωνή και κοινωνικές οργανώσεις
Τεύχος 17
Βία κατά της γυναίκας – Ενδοοικογενειακή βία – Ισότητα των δύο φύλων
Τεύχος 17
Η κίνηση των δακτύλων στο smartphone επηρεάζει τον εγκέφαλο
Τεύχος 17
Ένα τραγούδι για την Αμυμώνη με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
«Moulin Blues» της Αλεξάνδρας Καλομοίρη
Τεύχος 17
Πρόγραμμα παραστάσεων Φεβρουαρίος/Μάρτιος 2015 στο VAULT με την υπογραφή του Δημήτρη Καρατζιά
Τεύχος 17
Ένα Μουσείο Τεχνών από τον Μιχαήλ Ρωμανό με την Χορηγία υποστήριξης του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Θες δουλειά; Μπες στο Charity Job
Τεύχος 17
Η Artifesto, ανήρτησε το πρώτο wallster κοινωνικού σκοπού στην Θεσσαλονίκη
Τεύχος 17
Game Over στο Altera Pars
Τεύχος 17
Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου
Τεύχος 17
Jamming Funkers: Το party της χρονιάς!
Τεύχος 17
Σπουδαία διάκριση για Ελλάδα και Κύπρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών ISDO 2014!
Τεύχος 17
Ποιος ανακάλυψε την Αμερική στο Θέατρο Σοφούλη με την Παυλίνα Χαρέλα
Τεύχος 17
Πρόληψη για όλους: Συνέχιση του προγράμματος εξετάσεων μέχρι τον Απρίλιο
Τεύχος 17
Effect: Ένα έργο ακτινογραφία στο Θέατρο Αυλαία
Τεύχος 17
3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FLL στο NOESIS με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Την Κυριακή ο 6ος Βουρεξάκειος Δρόμος
Τεύχος 17
OPEN DAY - Instruments Junior Piano Contest - 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου για παιδιά με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Δεν είμαι ο Καρκίνος από το ¶λμα Ζωής Θεσσαλονίκης
Τεύχος 17
«.bετόβεν .bαχ & .bύρα» 3.b στο Θέατρο Αριστοτέλειον
Τεύχος 17
Οι 5x4 αυτοσχεδιάζουν... στον Χώρο Τέχνης 92 Art με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Global Money Week από την ΑΙDA
Τεύχος 17
Το πολύ καθισιό αυξάνει τον κίνδυνο για την καρδιά
Τεύχος 17
Η Λίμνη των Κύκνων, 11–15 Μαρτίου 2015, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τεύχος 17
17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Ελληνικό Πανόραμα
Τεύχος 17
Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου το Σάββατο 21 Μαρτίου
Τεύχος 17
Καληνύχτα, της Μαρίας Σκαφτούρα στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων
Τεύχος 17
Μ.Α.Ζ.Ι. σε μια μοναδική Αγιορείτικη βραδιά με την Xορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Οι Jamming Funkers, στο Mikes Irish Bar με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Οι πενήντα αποχρώσεις της μόδας υποστηρίζουν την ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ
Τεύχος 17
Προγράμματα Μεταπτυχιακών Υποτροφιών του Ιδρύματος Γουλανδρή
Τεύχος 17
Δωρεάν σπιρομέτρηση στη ΒιοΔιάγνωση Ευόσμου.
Τεύχος 17
Πνιγμονή του Δημήτρη Καρατζιά στο Θέατρο Αθήναιον
Τεύχος 17
Oι Jamming Funkers με την Χορηγία του e-Charity.gr στο Troubar του Πειραιά
Τεύχος 17
Έρχονται τα Gremandos στο Ηλιοτρόπιο 31 Μαρτίου
Τεύχος 17
Η We Go Thess στην Ώρα της Γης
Τεύχος 17
17η AXDW με την Χορηγία Προβολής του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος στο Θέατρο ΑΛΜΑ για 3η χρονιά
Τεύχος 17
Δωρεάν προσκλήσεις για θέατρο με την υποστήριξη του e-Charity.gr
Τεύχος 17
ΑΒΕΛΑΡΔΟΣ & ΕΛΟΪΖΑ ​στο Θέατρο Αυλαία
Τεύχος 17
Έρωτας, της Λουντμίλας Πετρουσέφσκαγια
Τεύχος 17
Ποδηλατοπορεία για τα 100 χρόνια Αρμενικής Γενοκτονίας στην Θεσσαλονίκη
Τεύχος 17
Κομμάτι για 2: Μια παράσταση για 2 ηθοποιούς και για το χώρο ανάμεσα, στο BlackBox
Τεύχος 17
Γιώτα Νέγκα, Θέμης Καραμουρατίδης, μαζί για μια βραδιά στο MYLOS CLUB
Τεύχος 17
Me to WE ticket - Επίσκεψη στο WE της Θεσσαλονίκης
Τεύχος 17
Junior Piano Contest-1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου για παιδιά με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Ο φοιτητής του ΟΠΑ που φτιάχνει πλυντήριο βαν για άστεγους
Τεύχος 17
Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου για το Make A Wish με την Χορηγία του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Αναρτήθηκε και το 2ο WALLSTER του ARTIFESTO κι έρχεται σύντομα νέος διαγωνισμός
Τεύχος 17
Βιβλιοπαρουσίαση: Τρία Μ στο ποτάμι
Τεύχος 17
Θείος Βάνιας του ¶ντον Τσέχωφ στο Αριστοτέλειον για λίγες παραστάσεις
Τεύχος 17
Η «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 16 & 17 MAIOY
Τεύχος 17
e-Charity.gr καμπάνια: Μάζεψε το καπάκι... βοήθησε στο...καπάκι
Τεύχος 17
Η We Go Thess διοργανώνει την Παγκόσμια Ημέρα Πιτόγυρου για την Υποστήριξη της A21
Τεύχος 17
«ΑΣΚΗΤΙΚΗ» του Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ, στο Θέατρο Αριστοτέλειον
Τεύχος 17
Τρέξε χωρίς Τερματισμό: ¶θληση και φιλανθρωπία χωρίς τερματισμό για 72 ώρες στη Θεσσαλονίκη!
Τεύχος 17
Spring Fashion Show, με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr για την υποστήριξη του Ορφανοτροφείου Μέλισσα
Τεύχος 17
Η μουσική κατά της βίας, για την Υποστήριξη του Καταφυγίου Γυναίκας
Τεύχος 17
Συνέδριο Εθνικών Προεδρείων στην Θεσσαλονίκη από τους Συλλόγους Erasmus Student Network (ΕSN) με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
TEDxThessaloniki 2015: Bridging Spaces - Γεφυρώνοντας Τόπους
Τεύχος 17
Το e-Charity.gr, η ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ και το Τhess Checkpoint συμμετέχουν στο Money Show 2015
Τεύχος 17
Η Σ.Ο.Ν.Ε. σε μια μοναδική στα χρονικά Φιλανθρωπική Συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι. με την Υποστήριξη του e-Charity.gr
Τεύχος 17
1ο Φεστιβάλ Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης
Τεύχος 17
GREEN 2-DAY FESTIVAL στη Μονή Λαζαριστών
Τεύχος 17
Η Σαϊτα απέκτησε φωνή...
Τεύχος 17
12η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας, εκδηλώσεις από την ΑΡΣΙΣ σε όλη την Ελλάδα
Τεύχος 17
Συναυλία Γιώτας Νέγκα και Θέμη Καραμουρατίδη σε Βόλο και Λάρισα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
Τεύχος 17
3ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Τεχνόπολη με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
A Symphony of Taste: Οινογνωσία για την ΑΕΛΙΑ με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr
Τεύχος 17
Με Οδηγό το Διαβήτη - Κάρτα Διαβήτη: Διάδωσέ το
Τεύχος 17
ΜΕΤΑδράση και Taxibeat ενώνουν δυνάμεις για τους Πρόσφυγες
Τεύχος 17
Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι.
Τεύχος 17
Κάντε μια Ευχή με ένα κερί για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Τεύχος 17
Catwalk for a Wish με τη Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr portal
Τεύχος 17
Πάνω από 20.000 δρομείς θα τρέξουν
Τεύχος 17
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης
Τεύχος 17
«Χάνω Βάρος – Κερδίζω Ζωή» - Αγωγή, Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία
Τεύχος 17
Ας μη μείνουμε στα λόγια, δράση για τη ΛΑΜΨΗ
Τεύχος 17
Δωρεάν μαθήματα υπολογιστών για ανέργους και φοιτητές
Τεύχος 17
95 χρόνια από την γέννηση της Μελίνας. Μια Ελλάς ΜΕΛΙΝΑ, Μια Μελίνα ΕΛΛΑΣ
Τεύχος 17
TAF Thessaloniki Animation Festival με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr portal
Τεύχος 17
Μου λες αλήθεια, ΚΑΙ για Ανέργους στο Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ
Τεύχος 17
Οι Μέλισσες στο Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή από τον θίασο Καθρεφτάκι
Τεύχος 17
90 χρόνια χωρίς το Μάνο
Τεύχος 17
Συναυλία: Ένα τραγούδι δρόμος, για τους πρόσφυγες της Ειδομένης
Τεύχος 17
Οι «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης» για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Κυστική Ίνωση, με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr portal
Τεύχος 17
Έκθεση Φωτογραφίας
Τεύχος 17
¶λμα Ζωής: Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
Τεύχος 17
ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ 2015 Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 16-22 Νοεμβρίου
Τεύχος 17
Η μελωδία της Αέλια στο Μέγαρο Μουσικής από την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος
Τεύχος 17
Ο ¶υλος Έρωτας του Μάκη Ρουσομανη στην Αθήνα
Τεύχος 17
e-Charity.gr Διαγωνισμός: Caveman με Θανάση Βισκαδουράκη στο Αριστοτέλειον Θεσσαλονίκης
Τεύχος 17
TEDxUniversityofMacedonia: Στις 7 Νοεμβρίου ανακαλύπτουμε το «Blind Spot» μέσα από ιδέες που αξίζει να διαδοθούν
Τεύχος 17
Έκκληση για βοήθεια: Καρκίνος Μαστού
Τεύχος 17
Σεμινάριο Υποκριτικής από τον Τάκη Τζαμαργιά στο BlackBox
Τεύχος 17
Ένας μήνας Θέατρο στην Θεσσαλονίκη, BlackBox
Τεύχος 17
ΑΥΛΑΙΑ: Ένας μήνας θέατρο
Τεύχος 17
Σεμινάριο για ΜΚΟ και τις Στρατηγικές Χρηματοδότησής τους από το Volunteer4Greece στο ΑΝΑTOLIA Θεσσαλονίκης
Τεύχος 17
O Ευτυχισμένος Πρίγκιπας...θα μείνει εδώ και θα κάνει ευτυχισμένα 20 παιδιά πολύτεκνων οικογενειών με τη Χορηγία Επικοινωνίας και προσφοράς του e-Charity.gr
Τεύχος 17
6 Μύθοι του Xθες… Ιστορίες του Σήμερα για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος
Τεύχος 17
Fashion for Sports για την Καλλιπάτειρα στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεεσαλονίκης
Τεύχος 17
Της Τέχνης και του Έρωτα, με τον Πωλ Ζαχαριάδη και τον ¶ρη Γραικούση για δύο Πέμπτες του Νοέμβρη
Τεύχος 17
Ο ΠΑΟΚ κοντά στα παιδιά που πάσχουν από Κυστική Ίνωση
Τεύχος 17
Με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr portal και την διοργάνωση του La petite Canine, Σκέψου με τις αισθήσεις νιώσε με το νου
Τεύχος 17
H Σ.Ο.Ν.Ε. παίζει για το Κοινωνικό Ιατρείο Γιαννιτσών
Τεύχος 17
Η Μελίνα Ασλανίδου τραγουδά για το Make A Wish
Τεύχος 17
Το όνειρο της Κίκι, σε κείμενο του Δημήτρη Οικονόμου
Τεύχος 17
Τα Φαγούδια με Βιο-Λογικές Αποπλανήσεις, της Ελένης Παναγιώτου, παρουσιάστηκε στη Νάουσα
Τεύχος 17
Έμμισθες θέσεις εργασίας για ΑμεΑ στο Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ
Τεύχος 17
Μαγνητίζοντας το πετρέλαιο, καθαρίζοντας το νερό.
Τεύχος 17
Ποντιακή βραδιά για την Αρωγή Θεσσαλονίκης
Τεύχος 17
βιβλιοπαρουσίαση: Το Όνειρο της Κίκι, στην Θεσσαλονίκη
Τεύχος 17
Έλα να γίνουμε ¶γγελοι Αλληλεγγύης, για έναν ¶γγελο
Τεύχος 17
Seminars for a GOOD Cause: Σεμινάρια για Καλό Σκοπό με την Συνδιοργάνωση του e-Charity.gr portal
Τεύχος 17
Επίδειξης Μόδας για το Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο DOWN Ελλάδος με την Χορηγία Επικοινωνίας του e-Charity.gr portal
Τεύχος 17
Πάρτυ του Reviewer με τη Συγχορηγία e-Charity.gr και η Ulysses
Τεύχος 17
Μην ξεχάσεις να ροκάρεις. Rocking Alzheimer
Τεύχος 17
Φωτογραφική Έκθεση ΔΥΟ από την Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου
Τεύχος 17
29 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων
Τεύχος 17
Αυλαία και αυτό το μήνα. Πρόγραμμα Φεβρουαρίου 2016
Τεύχος 17
¶σε τη βέσπα κι έλα στο ΕΣΠΑ
Τεύχος 17
Copyright 2011 © developed by taramigos
Επικοινωνία